0
Мої Закладки (0)
Сравнение товаров 0

SKETCHMARKER PAINTMAN

Якісні професійні пігментні маркери на водній основі призначені для роботи на будь-яких поверхнях. Представлені у 6 кольорах (чорний, білий, срібний, золотий, блакитний та червоний) та з 3 видами наконечників (0.5 мм, 0.7 мм, 1 мм). Маркери швидко сохнуть та є водостійкими після висихання.

Для кого

Пігментні маркери SKETCHMARKER PAINTMAN чудово підійдуть будь-якій творчій людині: як професійним художникам, так і любителям будь-якого віку, які хочуть працювати з самого початку з професійними, якісними матеріалами за доступною ціною.

SKETCHMARKER PAINTMAN відмінно підходить для різноманітних творчих напрямків: крафт, хобі, скрапбукінг, декорування, створення вітражів.

Призначені для художніх штрихів на малюнку або для письма, створення плакатів, використання на різних поверхнях: папері, картоні, дереві, пластику, склі, тканині, камені, бетоні, металі, ПВХ.

Маркери не змиваються з пористих поверхонь і надійно тримаються без застосування додаткових закріплювачів, а з гладких непористих матеріалів чорнило легко видаляється, тому можуть бути використані для тимчасового оформлення вітрин або дзеркал.

Маркери добре використовувати як усередині приміщення, так і на вулиці, що підходить для художників, які створюють графіті.


Наконечники

Ми спеціально розробили три види наконечників різної товщини для створення великих можливостей у творчості.

0.5 мм - найтонше перо підходить для деталювання, дрібних написів
0.7 мм - пластикове перо, яке має вагому перевагу: якщо перо забивається, то його не треба відразу викидати. Ми створили зручну технологію, за допомогою якої ви одним легким рухом можете дістати перо, промити та поставити його назад.
1 мм - перо, призначене для помітнішої розмітки
Чорний та білі відтінки представлені у всіх трьох товщинах, срібний та золотий мають товщину пера 0.7 та 1 мм, а червоні та блакитні маркери мають варіант пера 1 мм.


Чорнило

Чорнила маркерів непрозорі, мають супер яскравий та насичений матовий тон. Яскрава навіть на темних поверхнях.

Маркери мають унікальну систему прямої подачі чорнила - помпову систему, яка переносить на поверхню більше чорнила, ніж це робив би фільтр, удвічі збільшуючи тривалість використання інструменту. Вам не потрібно постійно натискати на перо.

Крім системи контролю подачі, великий обсяг чорнила у маркерах SKETCHMARKER PAINTMAN також дозволяє скорочувати витрати на ці якісні художні матеріали.


Високоякісні

Маркери є нетоксичними, сертифіковані та відповідають стандартам безпеки та якості: європейським – EN71-3, американським – ASTM D-4236 (LHAMA Certification).

Маркер перманентный SketchMarker Paintman 0,5 мм, белый, SMPM05WH

139.50 грн.

0.00 грн.

0.00 грн.

0.00 грн.